Thursday 16 September 2010

Vegetable juice in the late sixties.

Warm weather is definitely at the end. Few days ago my mother and I were shopping. I wore a dress and felt chills. And then it was i said: I'm sorry dress - time for a box. So we sat down for the cup of vegetable juice when mother discovered the world of analog photography (huhuhu).

btw.. vegetable juice is DISGUSTING!


dress: mona necklace: koan

juice: plato bar

1 comment:

  1. Posto ti jos niko nije ostavio ni jedan koment na ovom brilijantnom blogu koji sastavljas, preuzimam cast da mu skinem nevinost! XD

    E ovako ljudi, ovo je moja devojka, cesto je nerviram (ne namerno naravno) zato sto mnogo kenjam. E ovog puta necu da kenjam (mnogo) nego cu vam ispricati najistinitiju istinastu istinu na svetu.

    Ona je najlepsa devojka na planeti zemlji (svi koji se ne slazu sa time imaju pravo da idu samo u pakao!), u zadnje vreme ima neku cudnu frizuru koja se izgleda nikome ne svidja sem meni (zato sto ste svi GLUPI!), i ima dva najlepsa oka koja sam ikad ugledao. Njen osmeh (iako se ovde ne smeje) osvetli celu prostoriju i meni svaki put ulepsa dan. Njene ruke mogu da naprave svasta i da nezno miluju (neki put umeju i da bole kad nisam dobar XD).
    Voli da gleda crtace i da jede tulumbe u jednoj maloj poslasticarnici u centru.
    Svoju najbolju drugaricu ne bi menjala ni za brdo karamela(jer Yumi je car!).
    Obozava modu i zivi za to.
    Voli da cita i mrzi da radi grafiku (iako je ironicno bas to smer koji pohadja).
    Da malo skratim stvar jer bih inace mogao da razglabam doveka o njoj (verujte mi na rec), u stvari sam samo hteo da kazem da je ovo devojka koja je uspela da potpuno zarobi moje srce koje sam sebicno krio.
    - - -
    Moj je zivot pustinja kojom piri predivni povetarac tvog daha i cija su hladna vrela tvoje oci. Otisak tvog malog stopala pravi mi doline senki, miris tvoje kose je poput mira, a gde god da ides, oko tebe se siri miris cimeta.
    - - -

    Ako ti se ne svidja koment a ti ga izbrisi, cik ako smes :P
    A vi koji ne razumete srpski...Jbg, zalim vas, upravo ste propustili remek delo XD

    ReplyDelete